Websites

Eigen website?
Wij verzorgen kleine tot middelgrote websites, van één tot enige tientallen pagina’s. Als CMS werken we veel met WordPress, waardoor een site vaak al binnen enkele dagen operationeel is. Tevens werken we met PHP, JavaScript en AJAX, al dan niet in combinatie met MySQL databases. Hierdoor kunnen we iedere gewenste functionaliteit verzorgen van uw website.

Indien gewenst kunnen we tevens de hosting verzorgen, waardoor het gehele beheer van uw site uit handen wordt genomen. Natuurlijk staat het u volledig vrij de inhoud van de site op het door u gewenste moment aan te passen.

Hieronder enkele voorbeelden van door ons gemaakte websites:

https://www.crea-endendijk.nl
https://www.kluspiloot.nl
https://www.123werkruimte.nl

Kosten
We begrijpen dat u graag wilt weten wat zoiets dan kost. De prijs hangt echter af van de hoeveelheid pagina’s en de complexiteit van de pagina’s, en of u bijvoorbeeld een webshop wilt.

Om u toch een idee te geven, voor het opzetten van een (WordPress) site met een enkele pagina rekenen we € 150,- inclusief BTW.

Hier vindt u meer uitleg en informatie over de kosten.

Contact
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? In een persoonlijk gesprek of als u liever wilt per e-mail, kunnen we bekijken wat uw wensen zijn, wat mogelijk is, en wat de kosten dan zijn.

Neem geheel vrijblijvend contact op via:

  • 0573-769084